Appartement te koop € 189.900

Alfred Oststraat 14 102 2000 Antwerpen 2 1 75 m² 2 m²

Beschrijving

Interesse in dit appartement? Bekijk al zeker de virtuele toer en maak via Livitas.be online een afspraak.
Okaerinasai ofwel welkom, mag je in dit zeer stijlvol, Japans ingericht, appartement wel zeggen waar je eigenlijk altijd een beetje op vakantie bent.
Het prachtige en open zicht op de luchthaven van Deurne doet je dagdromen van een vakantie, een apero nemen op het terras van de tennis is ook mooi meegenomen en de zuidelijke ligging geeft je in de winter en zomer de nodige zonnestralen.
Via een veiligheidsdeur kom je in de ruime hal vanwaar je toegang krijgt naar de 2 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met ligbad.
De woonkamer ziet uit op de luchthaven waardoor je geen 'inkijk' hebt en de recent geïnstalleerde Dovy keuken is ingericht door Donald Muylle en voorzien van AEG toestellen (microgolf, vaatwasser, oven), Bosh frigo/diepvries, inductievuur en bovenal mooi afgewerkt met handgemaakte Portugese zwarte wandtegels.
Het dak is recent vernieuwd en geïsoleerd, dubbel beglazing is voorzien, eiken parket doorheen heel het appartement, een gemeenschappelijke fietsenberging, een individuele kelder met elektriciteit voor je fiets en een ondergrondse extra brede staanplaats (in de prijs inbegrepen) zijn de bijkomende troeven.
Kortom, stap uit je vliegtuig in Deurne want achter de hoek ligt dit echt leuke appartement.
Maak vandaag via Livitas.be online een afspraak.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Daem Walter E: walter@livitas.be T: 0478 44 07 27