Omschrijving

Ontworpen om de natuurlijke lichtinval en het uitzicht volop te benutten, de appartementen en penthouses zijn uitgerust met het beste aan kwaliteit in ramen en schuifdeuren die geluiddicht zijn. Deuren, kasten en laden in alle delen van het huis zijn een genot om te gebruiken, tijdens het slimme ontwerp heeft men er voor gezorgd dat deze geïntegreerd zijn in alle kamers.

U ontvangt een hoog niveau van kwaliteit materialen in keuze van vloeren, badkamers en keukens -die mengen de chique moderne inrichting met eenvoudig onderhoud.

De keuken, eetkamer en salon zijn één ruim open gebied, dat het hart van het huis is, maar schuift u de deuren naar het terras weg en je komt in een hele nieuwe dimensie. Het appartement vergroot zijn woonruimtes , zowel in omvang en reikwijdte als gezelligheid. Nu kunt u ervoor kiezen om te ontbijten buiten en te dineren binnen met de deuren wijd open of beide delen laten samensmelten als je een gezellig feestje geeft.

Het complex wordt omgeven door zorgvuldig aangelegde tuinen en beschikt over twee zwembaden – één is ontworpen als een strand. Ook is er een elegante chill-out ruimte met eigen panoramische lounge op het dak, compleet met luxe Balinese bedden. Vanaf hier is het uitzicht over de groene omgeving en de kust helemaal zichtbaar, de La Concha berg en de Middellandse Zee.

Kantoor

  • Adres Ringlaan, 137, 2170 Merksem
  • Telefoonnummer 03 645 00 21
contacteer ons

Financieel

Prijs
€ 338.000
Referentie
2768783

Algemeen

Bouwjaar
2017
Staat
Nieuw
Terrassen
1
Garage
Ja
Garages
1

Indeling

Keuken
Ja

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
106 m²

Comfort

Lift
Ja
Air conditioning
Ja

Energie

EPC
0 kWh/m²

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Deel dit pand

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Contacteer ons