Appartement te koop € 419.000

29680 Estepona 2 2

Beschrijving

Een nieuwe urbanisatie te midden van aangelegde tuinen, aangevuld met een lidmaatschap van de Resina Golf & Country Club in de rustige omgeving van Selwo. Het ligt op slechts 10 minuten van het strand, 15 minuten van Puerto Banus en 10 minuten van Estepona.

Het project bestaat uit 285 moderne appartementen en penthouses, met 2, 3 of 4 slaapkamers, gebouwd volgens de hoogste normen, perfect voor een vakantiehuis of permanente bewoning.

De woningen zijn ontworpen met een open keuken geïntegreerd in de woonkamer, die leidt naar ruime terrassen met een prachtig uitzicht op zee.

De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en de Italiaans ontworpen keukens worden voorzien van topapparatuur. De hoofdslaapkamers hebben een eigen badkamer.

Alle panden zijn ontworpen om de energie-efficiëntie te maximaliseren, inclusief dubbelstroomventilatiesystemen en geventileerde gevels, wat resulteert in een uitstekende energiegeleiding. Deze factoren, en meer, dragen bij aan een gevoel van welzijn en comfort in uw huis.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Eyskens Chris E: chris@unico-properties.com