Appartement te koop € 189.900

Lambrechtshoekenlaan 258 1 2170 Merksem 2 1 102 m² 21 m²

Beschrijving

Interesse in dit appartement? Maak online via Livitas.be een afspraak en bekijk alvast de virtuele toer.
Een terras van 22 m2 om gezellig te ontbijten of te aperitieven zegt je iets? En dat met alle winkels en openbaar vervoer op wandelafstand?
Dit ruim appartement op de eerste verdieping kan je bereiken met de trap of de lift en via de hal komen we in de verschillende vertrekken.
De woonkamer, is behalve het terras, wel de mooiste eyecatcher met een oppervlakte van 36 m2 en een extra zijraam waar je heel de Lambrechtshoekenlaan kan bekijken en waar de zon gretig binnenvalt. De keuken is basis ingericht en via de hal komen we naar de badkamer met ligbad, een apart toilet en 2 ruime slaapkamers waarvan één de toegang heeft tot het terras. Het terras is Oost gelegen en geeft je heel wat leuke voordelen zoals lekker snoezen in je loungezetels, een kruidentuin aanleggen of gewoon even even zonnen.
De volledige woning is voorzien van rolluiken en vooraan zijn er zonnescreens voorzien. De verwarming is individueel op gas, dubbele beglazing is voorzien, een onderaardse kelder, elektriciteit is conform en het dak kleurt oranje op 'zoominopuwdak.be' hetgeen wijst op een lage isolatie.
Kortom, een appartement op de Lambrechtshoekenlaan staat niet lang te koop vanwege de goede ligging en de nabijheid van winkels.
Maak via Livitas.be online een afspraak en we zien mekaar later.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Daem Walter E: walter@livitas.be T: 0478 44 07 27