Bel-etage te koop € 429.900

Distelhoek 36 2170 Merksem 4 1 160 m² 80 m² 184 m² 11 m²

Beschrijving

VERKOCHT Interesse in deze woning? Bekijk de virtuele toer en maak via Livitas.be online je afspraak.
Heel het jaar door genieten van de zuiderse sfeer en dit in een exclusieve woning waar natuurelementen mooi tot hun recht komen?
Als je van perfectie houdt en onmiddellijk wenst te verhuizen zonder een verfborstel te gebruiken is deze woning misschien iets voor jullie.
Via de mooi afgewerkte oprit krijgen we toegang tot het gelijkvloers dewelke uitgerust is met een ruime garage, de wasplaats en een kantoorruimte of een vierde slaapkamer.
De tuin is voorzien van de nodige irrigatie en gezellige verlichting zodat je van 's morgen tot 's avonds steeds op een uniek plekje kan vertoeven, van het overdekt terras, tot in de zon en en de lounge-zetels.
De eerste verdieping is voorzien van een lichte woonkamer met wit geoliede eiken planché, een volledig geïnstalleerde keuken met inductievuur, wasmachine, frigo, etc. ...
Het terras is oost gelegen zodat je heel de morgen kan genieten van je ontbijt.
De tweede verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, telkens met een laminaatvloer en de nieuwe badkamer met zwarte natuursteen en een moderne inloopdouche.
Het dak is volledig geïsoleerd (10 cm iso), elektriciteit is conform, de voor-en achtergevel zijn behandeld, centrale verwarming op gas (Bosh), vernieuwde sectionale poort en de gezelligheid krijg je eveneens bij.
Benieuwd, maak via Livitas.be online je afspraak.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Daem Walter E: walter@livitas.be T: 0478 44 07 27