Bel-etage te koop € 389.000

Laarsebaan 332 2170 Merksem 3 1 185 m² 100 m² 198 m²

Beschrijving

Interesse in deze woning? Bekijk de virtuele toer en maak via Livitas.be online je afspraak.
Een bel-etage is de ideale woning voor een groot gezin en waar flexibiliteit een must is en dat kan je hier vinden.
Een netto bewoonbare oppervlakte van 185 m² met 3 slaapkamers op de tweede verdieping en nog een grote slaapkamer / studio op het gelijkvloers maakt deze woning helemaal multifunctioneel. Het gelijkvloers bestaat uit de garage met sectionale poort, een bureau, en een slaapkamer/studio en uiteraard ook de mooi ingerichte tuin dewelke oost gelegen is en dus het maximum aan zon kan brengen. De eerste verdieping bevat een ruime woonkamer met tegelvloer en een recent geïnstalleerde keuken met afwasmachine, frigo en een elektrisch kookvuur. Het terras is het favoriete plekje in huis van de eigenaars die een gemakkelijke connectie hebben met de tuin via de buitentrap.
De tweede verdieping is voorzien van 2 grote slaapkamers en een kinderkamer alsook een badkamer met een douche in het bad.
De verwarming gebeurd met elektrische accumulatie en de openhaard is nog steeds functioneel voor de romantische zielen tussen jullie.
Heel het gebouw is opgetrokken met betonnen vloerplaten, het dak is in 2002 vernieuwd met 6 cm isolatie en rolluiken zorgen voor de nodige rust 's avonds.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd vanaf 1/1/2023.
Kortom, maak snel je afspraak via Livitas.be

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Daem Walter E: walter@livitas.be T: 0478 44 07 27