Huis te koop € 329.000

Laaglandlaan 833 2170 Merksem 4 1 150 m² 72 m² 221 m² 22 m²

Beschrijving

VERKOCHT
Interesse in deze woning? Bekijk de virtuele toer en maak via Livitas.be online een afspraak.
Als we even terug gaan in de geschiedenis hoorde deze woning vroeger toe aan de Rijkswacht maar dat is verleden tijd want nu is dit wijkje is uiterst gezellig en begroeten de buren mekaar met een glimlach.
Op het gelijkvloers bevinden zich de ruime woonkamer, de keuken en de badkamer met douche. De tuin is zuidoost gericht en via de achterliggende servitudeweg heb je toegang tot de tuin en het tuinhuis / berging van 20m2.
De eerste verdieping is voorzien van 2 slaapkamers en via de vast trap krijg je toegang tot de zolder waar eveneens 2 slaapkamers zijn voorzien maar waar 1 slaapkamer nog dient afgewerkt te worden.
De volledige woning is in beton opgetrokken en de verwarming is op mazout. Gescheiden lozing van afvalwater en regenwater is reeds voorzien.
De achtergevel en de vloer op het gelijkvloers zijn geïsoleerd wat je rendement doet verhogen en zeker met de geïnstalleerde zonnepanelen met een vermogen van 3.300 kWh.
Kortom, dit is echt een ruime en gezellige woning dat buiten het centrum van Merksem ligt maar toch zeer goed bereikbaar is.
Beschikbaar op 1 mei 2022.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Daem Walter E: walter@livitas.be T: 0478 44 07 27