Huis te koop € 249.900

De Wilgen 22 2170 Merksem 3 2 150 m² 54 m²

Beschrijving

Interesse in deze woning? Maak via Livitas.be online je afspraak.
De reden waarom woningen in deze buurt snel verkocht worden heeft vooral te maken met de rustige en centrale ligging en het familiale karakter van deze straat.
Desondanks dat de woning opgedeeld is en 2 appartementen, waarvan de eerste verdieping verhuurd is, dient er op gewezen te worden dat dit een 'eengezinswoning' betreft en de huidige opsplitsing niet toegestaan is en nooit zal worden toegestaan door stedenbouw.
De woning bestaat origineel uit een woonkamer met parketvloer, een slaapkamer / bureau aan de straatzijde en een keuken die uitkijkt naar de tuin.
Momenteel is er op het gelijkvloers ook een badkamer voorzien met ligbad en een aparte wc.
De eerste verdieping bestaat uit 2/3 slaapkamers en een badkamer en een droge, ruime kelder is een pluspunt.
Rolluiken zijn voorzien doorheen het hele huis, het gelijkvloers wordt verwarmd met accumulatie en de eerste verdieping met een gaskachel.
De elektrische installatie is niet conform en het dak kleurt lichtblauw / donkerblauw hetgeen wijst op een goede isolatie.
De gelijkvloerse verdieping is beschikbaar bij de akte en de eerste verdieping is beschikbaar volgens de geldende opzegtermijnen van de huurwetgeving.
Interessant is dat de mogelijkheid bestaat om naast de woning een garage te huren en via de zijpoort toegang te krijgen tot de tuin.
Vanwege de privacy van de huurder zijn er geen foto's beschikbaar van de eerste verdieping.
Wees er snel bij en maak vandaag nog je afspraak online.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Daem Walter E: walter@livitas.be T: 0478 44 07 27