Huis te koop € 319.900

Meereigen 51 2170 Merksem 3 1 120 m² 67 m² 157 m² 15 m²

Beschrijving

Interesse in deze woning? Bekijk de virtuele toer en maak online je afspraak op Livitas.be
Een "B" label voor je energiescore creëren is niet evident maar hier is doorgedreven geïsoleerd en rekening gehouden met de laatste technische innovaties zodat je klaar bent voor de toekomst. Een plancher vloer die stijlvol kraakt als je rondwandelt geeft je de grandeur van vroeger en nu, de gezellige warmte die je overkomt als je met je thee in je zetel ploft.
De inkomhal met zijn originele tegelvloer spreekt boekdelen en brengt je naar de woonkamer, de keuken met zicht op de tuin, een ruime berging met toilet en de tuin die volledig zuid gericht is en je volledige privacy geeft zodat je ongestoord kan zonnen. Het terras op het gelijkvloers is ideaal om zelfs op frissere dagen te genieten van de zon.
De eerste verdieping is uitgerust met 1 kleinere kinderkamer, een grote slaapkamer aan de straatzijde en achteraan de derde slaapkamer met annex extra kamer en de badkamer met ligbad, douche en toilet. Het leuke aan deze achterliggende slaapkamer is een fijn terras (6m2) om 's morgens je croissant te eten met je koffie of thee.
De woning is voorzien van rolluiken, dubbele beglazing, een nieuw dak (2007) met een isolatie van 81 mm ( R-waarde 3,0), een warmtepomp in de achterste slaapkamer (warmte/airco), een nieuwe zuinige centrale verwarming (combinatie verwarming-warm water), en de elektrische keuring is grotendeels vernieuwd.
Kortom, met deze woning hoef je je geen zorgen te maken over de toekomst.
Interesse? Maak vandaag nog je afspraak online.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Daem Walter E: walter@livitas.be T: 0478 44 07 27