Omschrijving

Gelegen in Casares Costa aan de Doña Julia Golf, ontpopt dit prachtige project zich als een oase van elegantie en rust aan de Costa del Sol, veel meer dan een eenvoudige woonwijk. Welkom in de hemel voor sportliefhebbers en natuurschoon. Een elegante woonwijk in een bevoorrechte omgeving tussen de zee, de bergen en de golfbaan.
De urbanisatie biedt plaatsen voor iedereen: overloopzwembad met strand, fitnessruimte, spa, zen-ruimte, calisthenics-ruimte, een uitkijkpunt om het prachtige uitzicht op de golfbaan en de zee te observeren en aangelegde gebieden die je het gevoel geven in het paradijs te zijn.
Het complex bestaat uit 65 woningen met 2 en 3 slaapkamers, allemaal uitgerust met parkeerplaats en berging. Alle ruimtes, waaronder begane grond met tuin en penthouses met royale terrassen, zijn tot in het kleinste detail ontworpen om te kunnen genieten van vrij uitzicht op de zee en het groene landschap dat het complex omringt.
Stel je voor dat je op de eerste golfbaan woont, met gemeenschappelijke ruimtes die je het gevoel geven dat je bent waar je wilde zijn. Aangelegde gebieden om te ontspannen, een fitnessruimte en een spectaculair zwembad maken een droomresidentie compleet.
Met zijn mix van eigentijds design, panoramische uitzichten en scala aan voorzieningen zet het een nieuwe standaard voor wonen aan de kust, waar elk moment een kans is om de schoonheid van de mediterrane levensstijl te omarmen.

Kantoor

  • Adres Ringlaan, 137, 2170 Merksem
  • Telefoonnummer 03 645 00 21
contacteer ons

Financieel

Prijs
€ 289.000
Referentie
5930371

Algemeen

Staat
Nieuw

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Deel dit pand

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Contacteer ons