Wat mag u van ons verwachten?

Alle diensten

Vraag hier uw gratis schatting aan!

Alles begint bij de correcte waardebepaling van uw pand. Onze schatting is gratis en geheel vrijblijvend. Maak er gerust gebruik van.

ThermoSchattingen

Het is cruciaal om een eigendom vanaf het begin aan een zo correct mogelijke prijs op de markt te brengen en daarom is een professionele schatting nodig. 
De situaties waarin een objectieve waardebepaling van een onroerend goed van pas kan komen zijn talrijk: een woning moet worden verkocht en de eigenaars weten niet hoe veel te vragen, bij de aangifte van een nalatenschap moet de waarde van een geërfde woning worden opgenomen, bij een scheiding wil een van de ex-partners het deel van de andere overkopen enz.

Heel wat data

Voor een schatting worden heel wat data bekeken, zoals bewoonbare oppervlakte, erfdienstbaarheden, vochtproblemen, tuin, terrassen, staat van het dak, dubbele beglazing, centrale verwarming, isolatie, toekomstig uit te voeren werken, aantal slaapkamers, omgeving, openbaar vervoer, overstromingsgevoelige gebieden, de 'look & feel', interieur, enz...
Maar ook een thermografisch beeld kan een inzicht geven in de isolatie en koude bruggen in je woning.
We bezorgen u steeds een verslag van een 20 tal pagina's, professioneel opgemaakt, via een speciaal voor makelaars en experten geschreven softwareprogramma "Estimaker".

Contacteer ons