Omschrijving

Welkom in dit exclusieve nieuwbouwproject, waar je droom om midden in de natuur te wonen werkelijkheid wordt. Ontdek deze 134 charmante appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers. Het is genesteld op de eerste lijn van Casares Golf, op slechts 1 km van het strand en dicht bij voorzieningen, in de serene oase van Casares Costa aan de Costa del Sol.

Off Plan – 2 slaapkamer appartement te koop in een Casares Costa. De residentie is ontworpen met moderne elegantie en beschikt over negen blokken die geïntegreerd zijn met de omliggende golfbaan. Elk huis is zorgvuldig georiënteerd om het natuurlijke licht te maximaliseren en biedt een spectaculair uitzicht op het natuurlijke landschap, sommige zelfs met een glimp van de zee. Stel je voor dat je wakker wordt met het schilderachtige uitzicht op een golfbaan direct buiten je raam, omringd door de rust van de natuur. Het project biedt een perfecte combinatie van een adembenemend landschap en eersteklas voorzieningen voor een onverslaanbare prijs.

Deze woningen hebben ruime woon- en eetgedeeltes, open keukens en hoogwaardige afwerkingen; elk detail is gemaakt om comfort en esthetiek te verbeteren. Geen detail is over het hoofd gezien, van de volledig ingerichte keuken met top-of-the-line apparatuur tot de elegante badkamers met moderne armaturen.

Deze prachtige woningen zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage en een berging.

Kantoor

  • Adres Ringlaan, 137, 2170 Merksem
  • Telefoonnummer 03 645 00 21
contacteer ons

Financieel

Prijs
€ 257.000
Referentie
5940844

Algemeen

Staat
Nieuw
Garage
Ja

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Deel dit pand

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Contacteer ons