Omschrijving

Een nieuw project met moderne appartementen te koop, variërend van begane grond tot penthouses met 2,3 of 4 slaapkamers. Dit project is ontworpen door de gerenommeerde architecten en ligt op een geweldige locatie in Estepona.

Binnen dit beveiligd en omheind resort vindt u meer dan 20.000m2 tropische tuinen, samen met twee buitenzwembaden en het centrale clubhuis. U zal er een overdekt zwembad en spa vinden, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een mooie lounge bar en een restaurant. Daarnaast zal er ook een 24-uurs conciërge service beschikbaar zijn voor de bewoners.

Alle woningen zullen worden gebouwd en afgewerkt volgens een zeer hoge standaard en zullen beschikken over open leefruimtes die kunnen worden uitgebreid naar de privé terrassen en solariums via de grote glaspartijen waardoor u meer ruimte heeft om te ontspannen.

Ze zullen allemaal beschikken over moderne keukens van hoge kwaliteit met geïntegreerde apparatuur, ruime slaapkamers, stijlvolle moderne badkamers, vloerverwarming, airconditioning en een garage + berging. Bovendien krijgt u in dit nieuw project een ruime keuze aan upgrades en opties om het appartement te laten voldoen aan uw wensen.

De locatie van dit nieuwbouwproject is geweldig met slechts 500 meter wandelen naar de stranden, en de nabijheid van bars, beach clubs, restaurants, winkels en de nabijgelegen supermarkten.

Kantoor

  • Adres Ringlaan, 137, 2170 Merksem
  • Telefoonnummer 03 645 00 21
contacteer ons

Financieel

Prijs
€ 845.000
Referentie
4641511

Algemeen

Staat
Nieuw

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Deel dit pand

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Contacteer ons