Omschrijving

Welkom bij deze nieuwe uitstekende woonwijk, gunstig gelegen in de buurt van de exclusieve golfbanen Atalaya Golf en El Paraiso Golf in de New Golden Mile. Met een iconische stijl, ontworpen door bekroonde architecten, heeft het in totaal 88 ruime appartementen. De opties omvatten appartementen op de begane grond met privétuinen en geïntegreerde kelder, evenals penthouses met solarium en brede terrassen.

De faciliteiten omvatten: Groot +40m2 buitenzwembad, aangelegde tuinen, fitnessruimte, verwarmd binnenzwembad en spa (sauna en hammam Turks bad), kinderspeelplaats en co-working ruimte.

Het project ligt op loopafstand van het golfclubhuis. In het hart van de “Gouden Driehoek” tussen Marbella, Benahavís en Estepona. Het heeft gemakkelijke toegang tot winkels, internationale scholen, stranden en topgolfbanen. Marbella en Estepona liggen op 10 minuten rijden.

Specificaties zijn onder andere: A+ energie-efficiëntie, aerotermia systeem voor airconditioning, porcelanosa vloeren, dekton keukenbladen, Miele apparaten en topkwaliteit materialen.

Kantoor

  • Adres Ringlaan, 137, 2170 Merksem
  • Telefoonnummer 03 645 00 21
contacteer ons

Financieel

Prijs
€ 525.000
Referentie
5930412

Algemeen

Staat
Nieuw

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Deel dit pand

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Contacteer ons