Omschrijving

Een nieuwe urbanisatie te midden van aangelegde tuinen, aangevuld met een lidmaatschap van de Resina Golf & Country Club in de rustige omgeving van Selwo. Het ligt op slechts 10 minuten van het strand, 15 minuten van Puerto Banus en 10 minuten van Estepona.

Het project bestaat uit 285 moderne appartementen en penthouses, met 2, 3 of 4 slaapkamers, gebouwd volgens de hoogste normen, perfect voor een vakantiehuis of permanente bewoning.

De woningen zijn ontworpen met een open keuken geïntegreerd in de woonkamer, die leidt naar ruime terrassen met een prachtig uitzicht op zee.

De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en de Italiaans ontworpen keukens worden voorzien van topapparatuur. De hoofdslaapkamers hebben een eigen badkamer.

Alle panden zijn ontworpen om de energie-efficiëntie te maximaliseren, inclusief dubbelstroomventilatiesystemen en geventileerde gevels, wat resulteert in een uitstekende energiegeleiding. Deze factoren, en meer, dragen bij aan een gevoel van welzijn en comfort in uw huis.

Kantoor

  • Adres Ringlaan, 137, 2170 Merksem
  • Telefoonnummer 03 645 00 21
contacteer ons

Financieel

Prijs
€ 419.000
Referentie
5150752

Algemeen

Staat
Nieuw
Garage
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Deel dit pand

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Contacteer ons